Video Slots

Wil je naast de Magic Idol gokkast ook enkele andere spellen uitproberen, bij voorkeur van Amatic? Dan is het verstandig om ook andere video slots uit te proberen, waarvan we er graag 3 voor je op een rij zetten. We hebben de spellen zelf gespeeld en zijn daar goed over te spreken, dus probeer ze in ieder geval een keer uit. De Admiral Nelson, Africa en Bahama Mama video slots zorgen voor een totaal andere uitstraling, terwijl het spel toch heel vertrouwd werkt.Admiral Nelson

De Admiral Nelson is een gokkast waarmee je aan boord kunt stappen van de HMS Victory, een van de legendarische schepen uit het verleden. Je maakt gebruik van een video slot met 3 bonus symbolen, die op iedere positie op de rollen mogen verschijnen. Verzamel je er hier inderdaad minimaal 3 van? Dan kun je rekenen op 10 free spins tijdens het bonusspel, waardoor je bijvoorbeeld de Admiral symbolen kunt verzamelen en je toe kunt werken naar een behoorlijke prijs. De Admiral symbolen zijn bovendien wild en kunnen daardoor transformeren naar ieder ander symbool, behalve de scatters zelf.

Uiteraard valt er naast het bonusspel nog veel meer te ontdekken op de Admiral Nelson, net als op de Magic Idol gokkast kun je de paytable bekijken om na te gaan welke van de symbolen je de meest aantrekkelijke winst op kan leveren. Het spel maakt gebruik van 5 rollen, waarop je 9, 10 of 20 winlijnen kunt activeren. Op die manier bepaal je zelf hoeveel kans op winst je wilt maken. Speel je het spel graag met een hoge inzet, of wil je net als op de Magic Idol gokkast wat rustiger aan beginnen om ervaring op te doen en uiteindelijk je slag te slaan?

Africa

Een tweede alternatief voor de Magic Idol gokkast is Africa, een van de andere videoslots waarmee je ervoor zorgt dat je wat afwisseling in je spel aan kunt brengen. Het spel bestaat uit 5 rollen, waarop je gebruik kunt maken van 5, 10 of 20 winlijnen. Het is vooral interessant om de symbolen van het masker na te jagen, aangezien je daarmee de mogelijkheid hebt om het bonusspel vrij te spelen. Het unieke van deze symbolen is dat het de scatters zijn, waardoor je niet gebonden bent aan de actieve winlijnen en ze overal mogen verschijnen, mits je er minimaal 3 bij elkaar speelt.

Je kunt op de Africa gokkast rekenen op een combinatie van jonge en oudere dieren, die samen zorgen voor speciale dierenwinsten. Dit zorgt voor meer plezier bij jou als speler, mede omdat het je mooie extra prijzen op kan leiden. Het is de kunst om de verschillende symbolen goed te doorgronden. Maak gebruik van freeplay om de gokkast beter te leren kennen, of gebruik de bedragen die je won op de Magic Idol gokkast, zodat je ook deze gokkast goed onder de knie kunt krijgen en je er wellicht een mooi bedrag mee kunt winnen.

Bahama Mama

De derde gokkast binnen de video slots waar we je graag meer over vertellen is de Bahama Mama, ook een spel van Amatic. Dit is een spel waarin je onder andere papegaaien tegen zal komen, net als parels, tassen en een aantal andere zonnige elementen. Je hebt ontzettend veel plezier met de gokkast, maar het is daarnaast een kast waarmee je prachtige prijzen kunt winnen. Je bevindt je in een tropische setting waarin alles mogelijk lijkt, waardoor het ter afwisseling op de Magic Idol gokkast een heerlijk video slot is waar je de kans krijgt om mooie prijzen in de wacht te slepen.

Wij adviseren je om de andere video slots in ieder geval een keer uit te proberen, bijvoorbeeld door gebruik te maken van de freeplay mogelijkheden. Op die manier kun je er na het spelen van de Magic Idol gokkast voor zorgen dat je ook andere spellen goed onder de knie kunt krijgen. Heb je daar inmiddels wat meer ervaring mee? Zorg er dan voor dat je de winsten op de diverse gokkasten op kunt stapelen, zodat je na verloop van tijd overal een gokje kunt wagen om daar het maximale uit de video slots en het Magic Idol slot kunt halen.