Verantwoord Gokken

Wil je graag verantwoord gokken, zodat je een gokverslaving kunt voorkomen en je optimaal plezier kunt beleven aan bijvoorbeeld de Magic Idol gokkast? Wij geven je graag een aantal handige tips, waarmee je ervoor zorgt dat je niet op de verkeerde verleidingen in zal gaan. Ook Amatic is hier een groot voorstander van, de ontwikkelaar van de spellen. Zij proberen ervoor te zorgen dat je verantwoord kunt gokken op de Magic Idol gokkast en andere gokkasten die zij uitbrengen. Op die manier heb je daar zowel nu als in de toekomst zoveel mogelijk plezier van.Voldoende afwisseling in spellen

Je kunt allereerst verantwoord gokken door voldoende afwisseling in de spellen aan te brengen. Je zorgt er op die manier voor dat je naast de Magic Idol gokkast ook andere spellen uit kunt proberen, waar je veel plezier aan kunt beleven. Zorg ervoor dat je ook de andere gokkasten goed kunt leren kennen, bijvoorbeeld aan de hand van de bonusspellen en de speciale symbolen. Je krijgt meer ervaring met het spelen van de gokkasten, waardoor je meer zelfbeheersing kunt ontwikkelen en je het verantwoord gokken op bijvoorbeeld de Magic Idol goed onder de knie krijgt.

Daarnaast zorg je er met afwisseling in de spellen voor dat je een andere gokkast kunt spelen, op het moment dat het op de Magic Idol bijvoorbeeld een keer tegenzit. Je hebt daar wellicht de neiging om meer risico en je verlies terug te verdienen, iets wat je het best kunt proberen te voorkomen. Het is in plaats daarvan beter om dan een andere gokkast te spelen, waarmee je voor zorgt dat je met een schone lei kunt beginnen. Afwisseling in de spellen ten opzichte van de Magic Idol zorgt er wat dat betreft voor dat je meer verantwoord kunt gokken, om een goede kans op winst te blijven maken.

Maximale inzet bepalen

Wil je graag verantwoord gokken en in ieder geval niet meer inzetten dan je oorspronkelijk van plan was? Dan is het verstandig om vooraf te bepalen wat je maximaal in wilt zetten. Een avondje uit kost je een bepaald bedrag, zo kun je dat ook gebruiken voor de Magic Idol gokkast en de andere spellen. Wil je bijvoorbeeld maximaal €100 uitgeven? Zorg er dan voor dat je dit bedrag beschikbaar maakt en dat je voorkomt dat je de mogelijkheid hebt om meer te storten, bijvoorbeeld wanneer het tegen blijkt te zitten.

Als je een sterke drempel op wilt werpen voor het verantwoord gokken, om te voorkomen dat je uiteindelijk toch besluit om een extra bedrag te storten, kun je gebruik maken van sociale druk. Je kunt iemand anders aangeven dat je wilt spelen op de Magic Idol en je daarvoor €100 tot je beschikking hebt. Zou je toch meer geld willen storten? Dan dien je dat aan die persoon uit te kunnen leggen. Dit zorgt ervoor dat je verantwoord kunt gokken, aangezien je er sneller voor zal kiezen om je toch aan de oorspronkelijke inzet te houden.

Ten derde is het verstandig om van de €100 die je wilt inzetten op de Magic Idol gokkast nog niet meteen het volledige bedrag te storten. Stort bijvoorbeeld eerst €20, waarmee je het spel goed onder de knie kunt krijgen. Lukte het je daarmee helaas niet om een mooie winst te maken? Dan kun je vervolgens nog eens €30 storten, om het opnieuw te proberen. Indien ook dat je tegenzit heb je uiteindelijk nog €50 tot je beschikking, om het helemaal opnieuw te proberen op de Magic Idol gokkast en toch verantwoord te blijven gokken.

Oefenen met Magic Idol

Uiteraard is het verstandig om eerst eens te oefenen met de Magic Idol gokkast en de andere gokkasten die er beschikbaar zijn. Je kunt gratis een freeplay spel starten, je krijgt dan €100 van het online casino tot je beschikking. Je kunt dit gebruiken op de manier die je wilt, er gelden tijdens het spel geen beperkingen. Je kunt het spel beter onder de knie krijgen, zodat je de Magic Idol gokkast goed kunt leren kennen. Heb je al wat meer ervaring met de gokkast? Dan kun je zelf een storting doen, om ervoor te zorgen dat je de winsten die je maakt daadwerkelijk zelf kunt houden.