Uitbetalingen

Benieuwd naar de uitbetalingen op de Magic Idol gokkast? Je kunt hiervoor zelf een informatiescherm oproepen, de uitbetalingstabel. We noemen dit ook wel het uitbetalingsschema of de paytable, aangezien je er precies na kunt gaan welke symbolen de moeite van het spelen waard zijn. Met welke symbolen zorg je ervoor dat je een mooi bedrag kunt winnen, zodat je de Magic Idol gokkast op een lucratieve wijze kunt spelen?

Je kunt de pagina met uitbetalingen op de Magic Idol gokkast oproepen door op de vlag voor de taal te klikken, tijdens het basisspel dat je kunt spelen. Je krijgt dan de mogelijkheid om het helpscherm aan te klikken. Indien je dit doet opent zich een scherm met 3 tabbladen, waarvan de eerste de pagina met uitbetalingen is. Je kunt daarnaast doorklikken naar de winlijnen op de Magic Idol, er zijn er maximaal 10 beschikbaar. Ten derde kun je een pagina openen met informatie over het bonusspel. Je kunt daar onder andere lezen dat er een multiplier van 3x van kracht zal worden en je minimaal 3 van de scatter symbolen nodig hebt om 15 bonus spins te verdienen.Paytabel op de Magic Idol gokkast

Op de eerste pagina in het helpmenu kun je de paytable vinden, die je kunt gebruiken om na te gaan welke symbolen de moeite het meest waard zijn. Je kunt al direct zien dat het tropische eiland van de Magic Idol gokkast je het meeste op zal leveren. Indien je dat symbool 5x op een actieve winlijn weet te draaien levert je dat de hoogst mogelijke prijs op. Houd er aan de andere kant rekening mee dat dit symbool slechts een paar keer voor zal komen, waardoor het tevens verstandig is om je op de andere symbolen te richten.

Symbolen winst

Op de Magic Idol gokkast is het bijvoorbeeld het symbool van de jongen of de dame die vaker voor zal komen, net als de tropische vogel, de vis en de trommel. De bijl komt het meest voor. De bedragen die je met dat symbool kunt winnen vallen wellicht wat tegen, maar je hebt er hier aan de andere kant maar 2 van nodig om een bedrag te verdienen. Je kunt die verdienste vervolgens gebruiken om via GAMBLE een hogere prijs bij elkaar te spelen, waardoor het op de Magic Idol gokkast wel degelijk de moeite waard is om dit symbool na te jagen.

Tenslotte is het verstandig om met het oog op de paytable even bijzondere aandacht te schenken aan het stamlid, met een rode achtergrond. Je ziet al direct dat de uitbetalingen bij 5 van deze symbolen niet het hoogst zijn, maar het is daarnaast het scatter symbool op de Magic Idol gokkast. Dit betekent dat je er minimaal 3 van nodig hebt om 15 bonus spins te verzamelen. De scatter symbolen mogen overal over het scherm voorkomen, het is niet nodig om deze op een van de actieve winlijnen te draaien.

5 schermen met winlijnen

Actieve winlijnen op de gokkast

Wil je je richten op de andere symbolen op de Magic Idol gokkast, zoals die van het tropische eiland die je de hoofdprijs op kan leveren bij 5 symbolen op de juiste plek op de rollen? Dan ben je gebonden aan de actieve winlijnen, waardoor het verstandig is om daar goed naar te kijken. Dit doe je op het tweede tabblad. Hier vind je een overzicht van de 10 verschillende winlijnen. Je ziet dat ze zowel horizontaal als meer kriskras over het scherm lopen. Activeer je alle 10 de winlijnen op de Magic Idol gokkast? Dan kun je rekenen op een zo groot mogelijke kans op winst.

Uiteraard dien je er aan de andere kant rekening mee te houden dat een groter aantal winlijnen ook vraagt om een grotere investering van coins. Je speelt met een hogere BET per ronde, maar daar staat tegenover dat je een maximale kans maakt op de hoofdprijs. Speel je de Magic Idol gokkast met 10 winlijnen? Dan heb je als het ware 10x kans om die prijs in de wacht te slepen. Bovendien voorkom je dat je geen uitbetaling ontvangt, op het moment dat je een winnende combinatie draait maar de winlijn op dat moment helaas niet actief is.