Tutorial

Uitleg over bonusspins

Op zoek naar een Magic Idol tutorial, zodat je deze gokkast zo goed mogelijk kunt spelen? De kast van Amatic biedt je een groot aantal manieren om te winnen, wij nemen ze stuk voor stuk met je door om ze goed onder de knie te krijgen. Start bij voorkeur een freeplay spel, waarmee je ervoor zorgt dat je de Magic Idol tutorial direct in de praktijk kunt brengen.Informatie en knoppen

Wil je de Magic Idol gaan spelen? Zorg er dan allereerst voor dat je de informatie op het scherm zo goed mogelijk tot je neemt. Je ziet in het midden van het beeld direct 5 rollen staan, met daarop 3 rijen met symbolen. Dit zijn de rollen waarmee je gaat spelen, het is de bedoeling daar een winnende combinatie van symbolen te vormen. Dit doe je op de actieve winlijnen, waarvoor je de nummers 1 tot en met 10 aan de zijkant ziet staan. Des te meer winlijnen je speelt op de Magic Idol, des te groter ook de kans dat je een prijs zal pakken.

Onder de rollen zie je informatie staan over bijvoorbeeld het tegoed dat je nog over hebt, bij CREDIT. Zodra je een freeplay spel start op de Magic Idol gokkast krijg je daar te zien dat je nog €100 tot je beschikking hebt, dit is gratis speelgeld van het casino. Rechts in beeld zie je bij BET het bedrag dat je per ronde inzet. Des te hoger je dit bedrag kiest, des te meer risico je neemt en des te hoger ook de verdiensten op de Magic Idol gokkast op kunnen lopen.

Helemaal onderin het beeld zie je links AUTOSTART staan, wat het mogelijk maakt om de gokkast automatisch te spelen. Wij raden je dat nog niet aan indien je de Magic Idol beter wilt leren kennen. Via EXIT kom je uit bij de andere spellen van Amatic, waar we er elders op deze site nog 3 van noemen om je een beeld te geven van wat er beschikbaar is. Op GAMBLE komen we zo terug, via BET kun je de inzet per draai aanpassen en met START zorg je ervoor dat het spel van start kan gaan, zodat je kans maakt op mooie prijzen.

GAMBLE op de Magic Idol

Je kunt het basisspel van de Magic Idol gokkast gebruiken om kans te maken op mooie prijzen, die je direct kunt incasseren. Je hebt daarnaast de mogelijkheid om GAMBLE in te schakelen. Je zorgt er daarmee voor dat je om extra prijzen kunt spelen, aangezien je de winsten uit het basisspel kunt gaan verdubbelen. Zodra je de winst maakt opent zich een nieuw scherm, waarop je kunt aangeven of er een zwarte of een rode kaart zal verschijnen. Doe je dit goed? Dan verdubbelt direct de winst, waardoor de bedragen die je wint op de Magic Idol gokkast behoorlijk snel op kunnen lopen.

Speel het bonusspel

Tenslotte kun je het bonusspel spelen op de Magic Idol gokkast, waarmee je nog sneller mooie bedragen kunt verdienen. Je kunt de bonus van het spel vrijspelen door de scatter symbolen op de rollen te draaien. Het gaat in dit geval om de stamhoofden, die je in eerste instantie wellicht aan het schrikken maken. Draai ze op de rollen, je hoeft daarbij geen gebruik te maken van de actieve winlijnen van dat moment. Slaag je erin om 3, 4 of 5 van de scatter symbolen te verzamelen? Dan speel je de bonus vrij, aangezien je 15 bonus spins op de Magic Idol tot je beschikking krijgt.

Het unieke van de bonus spins is dat er een multiplier van 3x actief wordt. Dit betekent dat je de winsten die je maakt 3x bij kunt schrijven, waardoor je veel sneller naar een mooi bedrag toe kunt werken. Bovendien heb je de kans om weer nieuwe bonus spins te verdienen, zodat je de bonus langer kunt blijven spelen. Zorg er op de Magic Idol voor dat je met een freeplay spel de verschillende mogelijkheden ontdekt, zodat je daar tijdens het spel om echt geld optimaal gebruik kunt maken en je ervoor zorgt dat je het maximale uit de gokkast kunt halen.